Contact

Praktijk van der Ven Osteopathie
Medisch centrum Doggersbank
Doggersbank 53
3192 DA Hoogvliet – Rotterdam
1e verdieping

Telefoon: 010-8500571
Mobiel: 06-42473703
E-mail: info@vandervenosteopathie.nl

De praktijk is van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken.

Ook kunt u voor het maken van afspraken en het inwinnen van informatie mailen naar info@vandervenosteopathie.nl, wij streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren.

Routebeschrijving

Onze praktijk is gevestigd in het Paramedisch Centrum Hoogvliet.
Parkeren kan op de Doggerbank zelf langs de straat en op de parkeerplaatsen aan de achterzijde van het gebouw. Hou wel de website in de gaten, want de straat wordt binnenkort opengebroken en dan dient u de wegomleiding te volgen.

Ook kunt u parkeren op de “stek” of het kunstplein(straatnaam), aan het metrostation Zalmplaat. Dit is aan de achterkant van de campus/ Penta college met altijd ruim voldoende parkeerplekken. 50 meter onder het metrotunneltje doorlopen en u stapt bij ons binnen .

Daarnaast kunt u parkeren op de Ruitwagen (begin van de straat, thv laafnet of stalnet) en moet u even tussen de huizen doorsteken en loopt u zo het gezondheidscentrum in.

Voor het openbaar vervoer is ronduit de beste optie de metro te nemen en uit te stappen op de Zalmplaat. Dan staat u binnen 20 meter voor de deur. Het gezondheidscentrum is het eerste gebouw wat u ziet aan de kant van de wijk Zalmplaat.
Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

 
 

© 2015 The Roar www.vandervenosteopathie.nl.nl All Rights Reserved Privacy, Copyright & Cookies