Over ons

Katelijne Tavernier

Na mijn middelbaar onderwijs heb ik gekozen voor osteopathie omdat ik brede interesses had. Ik wilde een sociale, dynamische baan en was geïnteresseerd in lichaam en geest en zijn interactie. De holistische kijk en de wetenschappelijke onderbouwing vond ik in de opleiding van osteopathie. Toch besloot ik om eerst een meer reguliere opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie te gaan studeren, maar al snel startte ik met de fulltime opleiding osteopathie.

Ik help mensen door hen in balans te brengen in het lichaam, de beweeglijkheid te vergroten waardoor ze beter in hun vel gaan zitten en waardoor pijn of andere klachten verminderen of verdwijnen. Het allerleukste aan het werk is te voelen dat iedereen uniek is en het is heerlijk om de vitaliteit, de zelfexpressie (zelfhelend vermogen) tot uiting te laten komen. Osteopathie werkt niet alleen op het symptoom, maar werkt soms verder door. Je kan verwachten dat je lichaamsbewustzijn verruimd waardoor andere, niet pijnlijke stagnaties uitgedaagd worden. Eén behandeling helpt, een behandelingstraject kan een interessante reis worden.

Ik heb de opleiding kinderosteopathie afgerond en heel veel ervaring met baby’s en zwangere vrouwen. Een behandeling is voor mij geslaagd als ik na de behandeling een verschil voel in de weefsels, die de patiënt meestal ook voelt.

Groei is inherent aan het menszijn. Ik streef naar professionaliteit, kwaliteit en nauwkeurigheid. Ik heb iedere keer andere doelstellingen per patiënt omdat osteopathie altijd maatwerk is.

Danny van der Ven Osteopathie 35

Opleidingen & Cursussen

  • Baby- en kinderosteopathie: opleiding en workshops
  • Geïntegreerde technieken volgens Frank de Bakker obv embryologie
  • Fascia en osteopathie – symposium en workshops
  • Emotionele integratie en psychosomatiek in de osteopathie
  • Bioregulatieve geneeskunde in de osteopathie: traumatherapie – onbalans in mensenchym – neurovegetatieve stress en hormonale stoornissen. 

Contact Wilt u een afspraak maken of meer informatie?